Projecten en dienstverlening van Bert van der Plas B.V.


Bert van der Plas B.V. is een deskundig en allround bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van Asbestverwijdering en Sloopwerken.

Bert van der Plas is meer dan 25 jaar actief in de bouw, sloop- en asbestbranche en beschikt daarmee naast de vereiste opleidingen over de nodige ervaring. Bert van der Plas B.V. is een onderneming met een schat aan ervaring en een organisatie welke bestaat uit ervaren en goed opgeleide medewerkers.

De werkzaamheden betreffen kleinschalige werkzaamheden bij particulieren tot grote totaalprojecten voor gemeenten en diverse opdrachtgevers in het bedrijfsleven.

Totaalsloop, renovatiesloop en/of asbestverwijdering in de woningbouw, utiliteitsbouw, G.W.W.-sector, industrie en installatietechniek behoort tot het werkgebied van Bert van der Plas B.V.

Bert van der Plas B.V. is tevens inzetbaar voor dienstverlening bij (asbest)calamiteiten, brand- en stormschade.

De werkzaamheden worden uitgevoerd conform het kwaliteitssysteem van Bert van der Plas B.V., daarmee wordt voldaan aan eisen en criteria in wet- en regelgeving. Voor al de voorkomende werkzaamheden zijn wij volledig gecertificeerd dit betreft:

- Procescertificaat asbestverwijdering  
- VCA**(Veiligheidschecklist Aannemers)  
- ISO 9001 (Kwaliteitssysteem)  

Als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen u aanspreekt dan bent u bij Bert van der Plas B.V. aan het juiste adres.